Rubber Profiles | Molded products | Prezentacija kompanije

19. oktobra 2,
34000 Kragujevac, Srbija

Prezentacija kompanije

 Prezentacije kompanije(PDF)

 

Kompanija GOMMA Line je registrovana u Kragujevcu 16. januara 2007. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju gumenih delova za autoindustriju.
Aktivnosti kompanije GOMMA Line su: proizvodnja ekstrudiranih gumenih profila, kočionih creva i hidrauličnih creva za kvačila, presovanih gumenih proizvoda i metalnih proizvoda za autoindustriju.
Zbog povećane potrebe za ekstruzionim umecima i injekcionim alatima za gumu, zatim mogućnosti za stavljanje u promet tih alata, kao i alata za ubrizgavanje plastike i potrebe održavanja alata kompanije Fiat Srbija i njihovih dobavljača, u novembru 2012. godine doneta je strateška odluka za realizaciju novih aktivnosti kompanije - proizvodnju alata i usluga održavanja alata.

Od osnivanja, Kompanija je zabeležila izuzetne poslovne rezultate i brz rast. Iz godine u godinu se promet povećao sa 31.000 eura u 2007. na 7.000.000 eura u 2017. godini. Trenutno GOMMA Line je vodeći domaći izvoznik u kategoriji malih i srednjih preduzeća, a njegova mesečna vrednost izvoza je više od € 550,000.
Tržišna orijentacija kompanije u prošlosti se fokusirala na CIS: Rusku Federaciju, Belorusiju, Uzbekistan i Ukrajinu. Skoro 95% ukupne proizvodnje izvozi se na ova tržišta kao roba za prvu ugradnju.
GOMMA Line je lokalno preduzeće koje je snabdevač fabrike Fiat Srbija, preko kompanije Sigit, kojoj isporučujemo gumene profile za klizna stakla vrata.
U 2012. godini GOMMA Line je sertifikovao sistem upravljanja kvalitetom za dobavljače u automobilskoj industriji (OEM) u skladu sa zahtevima standarda ISO / TS 16949: 2009. Standard ISO 9001: 2008 je implementiran od samog početka kompanije. U 2013. godini završili smo sertifikaciju prema standardu ISO 14001.
Uspešno smo završili kvalifikaciju GOMMA Line-a kao proizvođača delova za prvu ugradnju za vozila grupe Renault / Nissan, što nam omogućava da eksportujemo i proširujemo naš asortiman proizvoda za Renault - AvtoVAZ, Rusiju, i da otpočnemo saradnju sa drugim proizvođačima koji pripadaju grupi Renault / Nissan.
Svi auditi velikih kupaca GAZ-a i UAZ-a uspešno su realizovani, bez neusaglašenosti.
GOMMA Line je dobila prestižnu nagradu: Izvoznik godine 2012 u kategoriji malih i srednjih preduzeća, dodeljen od strane SIEPA u decembru 2012. godine.

Blog

GOMMA Line nova lokacija
27. Sep 2017.

GOMMA Line nova lokacija

GOMMA Line, isto znanje, nova fabrika