Loading...
KVALITET

GOMMA Line predstavljaju visoko kvalitetni proizvodi i usluge.

U fokusu proizvodnje u GOMMA Line je konstantan kvalitet i kontinualno poboljšanje. Svaka faza proizvodnog procesa je pažljivo kontrolisana i praćena. Monitoring kvaliteta je obezbeđeno kroz ceo proces stvaranja vrednosti, od ulaska materijala u proizvodni pogon do skladišta gotovih proizvoda koje su spremne za kupce. Zadovoljstvo klijenta je primarni fokus našeg tima i kvalitet je obaveza svih zaposlenih. Svaki član našeg tima doprinosi našem sveobuhvatnom sistemu kvaliteta koji uključuje izvrsnost u proizvodima, stvaranje dodatne vrednosti za kupca, bezbednost i očuvanje okoline.

quality-brake-hoses-testing.jpg

Kontinualno unapređenje za zadovoljstvo naših kupaca.

Da bi zadovoljili očekivanja naših kupaca svaki član našeg tima obavlja čitav niz zadataka i aktivnosti. Ovakav sistematski pristup smo ostvarili stalnim poboljšanjima u proizvodnji, komunikaciji i kvalitetu. Proizvodnja u GOMMA Line pogonima se vrši prema poslednjim zahtevima internacionalnih standarda ISO 9001:2015, IATF 16949:2016, i ISO 14001:2015.

quality-engineer.jpg

Svaki materijal, proces i proizvod je kontrolisan.

Sistem merenja i kontrole kvaliteta je integrisan kroz ceo lanac vrednosti. GOMMA Line laboratorija kvaliteta je opremljena uređajima za kontrolu ulaznih materijala od dobavljača, gotovih proizvoda i testiranje pouzdanosti delova. Smatramo da je obezbeđivanje visokog kvaliteta proizvoda prioritet, zato naša laboratorija je opremljena mernim uređajima za analizu svojstava gumenih smeša i karakteristika proizvedenih delova.

quality-control.jpg