Loading...
O NAMA

Mi smo GOMMA Line. Oblikujemo gumu od 2007. godine.

Kompanija osnovana 2007. godine sa ciljem da snabdeva automobilsku industriju

ekstrudiranim gumenim profilima i presovanim gumenim delovima, GOMMA Line je to i postala, ne samo dobavljač vodećih OEM i TIER1 proizvođača unutar

automobilskog segmenta, već i u drugim industrijskim segmentima, između ostalog, segmenta kućne tehnike. Uz internu radionicu alata, kontinuirana ulaganja u tehnologiju i znanje, GOMMA Line je dobila nagradu za Izvoznika godina od Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije.

about-us-rubber-molded-parts.jpg

Istorija kompanije

GOMMA Line je započela proizvodnju u 2007. Godine kao proizvođač gumenih presovanih proizvoda, a u 2008. godini je započeta proizvodnja ekstrudiranih gumenih profila sa izvozom of 50% na evropsko tržište.

GOMMA-line-history.jpg

Misija i vizija

Misija GOMMA Line je da u potpunosti zadovolji naše kupce i korisnike stalnim ulaganjima u sistem kvaliteta, u aspektu pouzdanosti i izdržljivosti proizvoda,  bezbednost i zdravlje na radu, zaštitu životne sredine, inovacije i efikasnost kontinualnim unapređenjem svih procesa.

GOMMA-line-mission.jpg

Naš tim

Iza svakog uspešnog proizvoda je posvećen i stručan tim. GOMMA Line tim je sačinjen od eksperata u polju tehnologije obrade gume, dizajna alata i iskusnog menadžment tima.

GOMMA-line-team.jpg

Poslovni kodeks

Sve aktivnosti GOMMA Line tima se realizuju u cilju stvaranja dodatne vrednosti za korisnike, bez kompromisa u pogledu društvenih i ekoloških odgovornosti. Pročitajte više o našem poslovnim kodeksu. 

GOMMA-line-culture.jpg