Loading...
BLOG > OSNOVANA NOVA KOMPANIJA OLDRATI GOMMA LINE

Osnovana nova kompanija Oldrati Gomma Line

Poznati proizvođač iz sektora gumenih delova Oldrati Guarnizioni Industriali S.p.A i naša kompanija iz Srbije ulaze u zajednički poduhvat osnivanjem nove joint-venture kompanije Oldrati Gomma Line u cilju povećanja konkurentnosti na Evropskom tržištu i prodiranju na nova tržišta. Nova kompanija pod nazivom Oldrati Gomma Line d.o.o. će proizvoditi presovane gumene proizvode.

Poznati proizvođač iz sektora gumenih delova Oldrati Guarnizioni Industriali S.p.A i naša kompanija iz Srbije ulaze u zajednički poduhvat osnivanjem nove joint-venture kompanije Oldrati Gomma Line u cilju povećanja konkurentnosti na Evropskom tržištu i prodiranju na nova tržišta. Nova kompanija pod nazivom Oldrati Gomma Line d.o.o. će proizvoditi presovane gumene proizvode. Kompanija Oldrati Gomma Line započinje proizvodnju u januaru 2021. godine u fabrici u Kragujevcu za klijente iz sektora auto industrije i kućnih i industrijskih uređaja, sa planom povećanja kapaciteta u narednoj godini i proširivanju proizvodnog asortimana. Proizvodni pogon Oldrati Gomma Line karakteriše moderna tehnologija i savremeni park injekcionih presa kao i odeljenje za razvoj alata za brizganje gume. Novi proizvodni pogon nudi efikasnu proizvodnju u skladu sa internacionalnim standardima kvaliteta sa akcentom na ekološku i energetsku efikasnost. Nova kompanija će pokrivati tržište Evrope i zemalja CIS regiona.

 

Oldrati Guarnizioni Industriali je priznati proizvođač u sektoru gumenih proizoda (proizvodnja gumenih sirovina, presovanih gumenih delova i ekstruzija), plastike (presovani i ekstrudirani proizvodi) i proizvoda od silikona (presovani i ekstrudirani proizvodi)  čija je kompanija je aktivna u sektoru automobilske, petrohemijske, energetske industrije i sektoru kućne tehnike. Danas Oldrati Grupa broji 11 kompanija iz Italije, Slovačke i Turske.

 

GOMMA Line je regionalni lider u proizvodnji gumenih proizvoda pretežno za automobilsku industriju, kao i industrije teretnih, poljoprivrednih vozila i kućne tehnike. GOMMA Line raspolaže tehnologijom ekstruzije, flokiranja, presovanja i spajanja, kao i sopstvenom alatnicom za razvoj novih projekata. GOMMA Line grupacija obuhvata proizvodne pogone u Srbiji i Rusiji, sa prodajnim predstavništvima u Srbiji, Rusiji, Italiji i Francuskoj.

Osnovana nova kompanija Oldrati Gomma Line