Loading...
BLOG > NOVA PRODAJNA PREDSTAVNIšTVA GOMMA LINE U ITALIJI I FRANCUSKOJ

Nova prodajna predstavništva GOMMA Line u Italiji i Francuskoj

Kao regionalni lider u proizvodnji gumenih delova, GOMMA linija proširuje svoje prisustvo u Evropi otvaranjem dva nova prodajna predstavništva u Italiji i Francuskoj.

GOMMA Line otvaranjem novih prodajnih predstavništva sa željom da se približi postojećim i novim kupcima omogućava profesionalnu podršku u razvoju na novim projektima i korisničku podršku radi efikasnijeg poslovanja sa klijentima. Cilj naše kompanije je omogućavanje novim kupcima da se bliže upoznaju sa našim proizvodnim asortimanom i dostupnim tehnologijama u GOMMA Line fabrikama u Srbiji i Rusiji koje opslužuju više od 40 kupaca iz automobilske, kamionske, traktorske industrije i proizvođače kućne tehnike. 

GOMMA Line je regionalni lider u proizvodnji ekstrudiranih gumenih profila, presovanih gumenih proizvoda i kočionih creva, prodajna predstavništva u Italiji i Francuskoj će omogućiti tehničku platformu za saradnju na italijanskom i francuskom jeziku.

Za više informacija možete nas kontaktirati na našim novim internet stranicama kreiranim za kupce iz gore pomenutih regiona:

www.it.gomma.rs

www.fr.gomma.rs

 

Nova prodajna predstavništva GOMMA Line u Italiji i Francuskoj